bjurfors-logo-white

Låt oss värdera din bostad!

Boka kostnadsfri värdering med en av våra lokala mäklare under Bjurfors Stora Värderingsvecka och få presentkort på exklusiva art prints från Wall of Art (värde 450 kr). Dessutom skänker vi 200 kr, per genomförd muntlig bostadsvärdering, till Insamlingsstiftelsen för Drottning Silvias barnsjukhus.

Värdera din bostad under Bjurfors Stora Värderingsvecka – få presentkort på Wall of Art (värde 450 kr).
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom kort.
Begränsat erbjudande. Gäller förfrågningar om muntlig värdering t o m 29 januari 2023. Kod: woa23. Övriga villkor nedan.
Så hanterar vi dina personuppgifter
BJURFORS STORA VÄRDERINGSVECKA 23–29 Januari

5 skäl till att boka en värdering

• Du får ett presentkort på Wall of Art (värde 450 kr)
• Bjurfors skänker 200 kr till Insamlingsstiftelsen för Drottning Silvias barnsjukhus
• Du får rätt förväntningar och kan planera ditt framtida boende
• Du får tips på värdehöjande renoveringar för just din bostad
• Du får möjligheten att etablera en relation med din lokala mäklare.

Första intrycket

Första intrycket

Tillsammans med branschens främsta fotografer och stylister lyfter vi fram din bostads bästa egenskaper – och attraherar fler spekulanter.

Vi har köparna

Vi har köparna

Vi skapar optimal mix av marknadsföringsaktiviteter för att nå ut till så många potentiella köpare som möjligt. Detta inkluderar även matchning i Bjurfors köparregister Boagenten.

Mäklare som gör skillnad

Mäklare som gör skillnad

Ända sedan 1965 har affärsmannaskapet och engagemanget hos våra mäklare gjort stor skillnad. Vi har kompetensen och verktygen som den stora aktör vi är, samtidigt som vi har mäklare med lokal kännedom och personligt engagemang som ger allt vid varje affär.

På förhand ®

På förhand ®

Ligg steget före med vår kostnadsfria tjänst På förhand för att enklare hitta, köpa och sälja bostad. Ju mer förberedd du är, desto bättre brukar resultatet av en försäljning bli.

Vanliga frågor till mäklare

Så kan våra mäklare hjälpa dig

Är det dags att förverkliga drömmen om ett nytt hem? Bjurfors mäklare ger dig gärna en fri värdering – och finns med dig hela vägen till din nästa bostad.

Jag vill sälja bostad i framtiden. Kan jag ändå värdera nu?

Ja! Oavsett om du är redo att sälja din bostad nu eller bara är nyfiken på din nuvarande bostads värde, så hjälper våra mäklare gärna dig med en kostnadsfri värdering. Vi finns där för att ge dig den rådgivning du behöver – oavsett om du bestämt dig för att köpa, sälja, eller bara har funderingar kring din bostad.

Vad händer vid en värdering av Bjurfors mäklare?

I vårt första möte samlar vi in all nödvändig information och kan utifrån det presentera de tjänster som passar just din bostadsaffär. I mötet ger vi dig en analys och information om bostadsmarknaden i ditt område. Denna information samt bostadens standard och egenskaper ligger till grund för bostadens marknadsvärde. Vi kan också ge dig råd kring hur du kan höja bostadens värde inför en försäljning.

Förbinder jag mig till något om jag värderar bostad hos era mäklare?

Nej, du förbinder dig inte till någonting om du får en värdering av din bostad hos våra mäklare.

woa
presentkort på art prints

Villkor för erbjudandet

Erbjudandet är begränsat till Bjurfors Stora Värderingsvecka och gäller muntlig värdering, t o m 29 januari 2023, och för dig som inte har tagit del av Bjurfors värderingserbjudanden under de senaste sex månaderna. Premien gäller ett presentkort på hela sortimentet på Wall of Arts hemsida, värde 450 kr.

Våra mäklare hjälper dig att bli en bättre köpare

Oavsett om du vill köpa, sälja eller värdera bostad nu eller i framtiden, så ger våra mäklare dig gärna fri personlig köprådgivning. Här erbjuder vi rådgivning och svar på många av de frågor som du som köpare funderar över inför ett bostadsköp, som hur köpprocessen går till och prisutvecklingen i området.

Jag vill få fri köprådgivning

Missa inte ditt drömhem

Med vår kostnadsfria söktjänst Boagenten får du snabb info om hus och lägenheter som matchar just dina önskemål. Här ser du också bostäder På förhand. En stor del av våra bostäder säljs här direkt, utan att nå den publika marknaden.

Skapa en bevakning