bjurfors-logo-white

Kvällarna och bostadsmarknaden är ljusare.

Sänkt ränta och fler köpare. Allt du behöver nu är en Bjurforsmäklare.

Boka en kostnadsfri värdering med oss. Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom kort.

*Obligatoriska fält. Erbjudandet gäller rådgivning och muntlig värdering, för dig som inte har tagit del av Bjurfors värderingserbjudanden under de senaste sex månaderna. 

Så hanterar vi dina personuppgifter
ARTIKEL

Läget på bostadsmarknaden

Riksbanken har sänkt styrräntan med 0,25 procentenheter till 3,75%.
– Det här är en positiv signal om att det värsta är över nu. Det här beskedet kommer ytterligare förstärka den försiktigt positiva utvecklingen som vi sett på bostadsmarknaden sedan årsskiftet, säger Fredrik Kullman, vd för Bjurfors Sverige.

LÄS MER OM MARKNADSLÄGET

Första intrycket

Första intrycket

Tillsammans med branschens främsta fotografer och stylister lyfter vi fram din bostads bästa egenskaper – och attraherar fler spekulanter.

Vi har köparna

Vi har köparna

Vi skapar optimal mix av marknadsföringsaktiviteter för att nå ut till så många potentiella köpare som möjligt. Detta inkluderar även matchning i Bjurfors köparregister Boagenten.

Mäklare som gör skillnad

Mäklare som gör skillnad

Ända sedan 1965 har affärsmannaskapet och engagemanget hos våra mäklare gjort stor skillnad. Vi har kompetensen och verktygen som den stora aktör vi är, samtidigt som vi har mäklare med lokal kännedom och personligt engagemang som ger allt vid varje affär.

På förhand ®

På förhand ®

Ligg steget före med vår kostnadsfria tjänst På förhand för att enklare hitta, köpa och sälja bostad. Ju mer förberedd du är, desto bättre brukar resultatet av en försäljning bli.

Så stylar du balkongen och uteplatsen inför försäljningen

Uteplatsen har blivit allt viktigare för den som letar bostad. Inför en försäljning är det därför viktigt att även uteplatsen visar upp sig från sin bästa sida. Här får du inspiration för hur du kan styla uteplatsen inför försäljning.

Läs mer

5 skäl att sälja din bostad i sommar – bostadsmarknaden tar inte semester

Milda sommarkvällar, lediga semesterdagar och en riktigt bra bostadsförsäljning. Så kan din sommar se ut i år. Den gamla skrönan som säger att bostadsmarknaden dör på semestern är just bara en skröna. Här är fem skäl till att du ska sälja din bostad i sommar.

DÄRFÖR SKA DU SÄLJA DIN BOSTAD NU