bjurfors-logo-white

SAS EuroBonus (Registrera poäng)

Fyll i formuläret nedan
Så hanterar vi dina personuppgifter
Välkommen ett steg upp

Varför sälja bostad med Bjurfors mäklare?

Funderar du på att sälja bostad? Tack vare våra engagerade mäklare, vårt stora köparregister och den välbeprövade Bjurforsmetoden, får du maximalt betalt för din bostad när du säljer med oss. Ta ett steg upp och boka en kostnadsfri värdering av din bostad.

Första intrycket

Första intrycket

Tillsammans med branschens främsta fotografer och stylister lyfter vi fram din bostads bästa egenskaper – och attraherar fler spekulanter.

Vi har köparna

Vi har köparna

Vi skapar optimal mix av marknadsföringsaktiviteter för att nå ut till så många potentiella köpare som möjligt. Detta inkluderar även matchning i Bjurfors köparregister Boagenten.

Mäklare som gör skillnad

Mäklare som gör skillnad

Ända sedan 1965 har affärsmannaskapet och engagemanget hos våra mäklare gjort stor skillnad. Vi har kompetensen och verktygen som den stora aktör vi är, samtidigt som vi har mäklare med lokal kännedom och personligt engagemang som ger allt vid varje affär.

På förhand ®

På förhand ®

Ligg steget före med vår kostnadsfria tjänst På förhand för att enklare hitta, köpa och sälja bostad. Ju mer förberedd du är, desto bättre brukar resultatet av en försäljning bli.

Vanliga frågor till mäklare

Så kan våra mäklare hjälpa dig

Är det dags att förverkliga drömmen om ett nytt hem? Bjurfors mäklare ger dig gärna en fri värdering – och finns med dig hela vägen till din nästa bostad.

Jag vill sälja bostad i framtiden. Kan jag ändå värdera nu?

Ja! Oavsett om du är redo att sälja din bostad nu eller bara är nyfiken på din nuvarande bostads värde, så hjälper våra mäklare gärna dig med en kostnadsfri värdering. Vi finns där för att ge dig den rådgivning du behöver – oavsett om du bestämt dig för att köpa, sälja, eller bara har funderingar kring din bostad.

Vad händer vid en värdering av Bjurfors mäklare?

I vårt första möte samlar vi in all nödvändig information och kan utifrån det presentera de tjänster som passar just din bostadsaffär. I mötet ger vi dig en analys och information om bostadsmarknaden i ditt område. Denna information samt bostadens standard och egenskaper ligger till grund för bostadens marknadsvärde. Vi kan också ge dig råd kring hur du kan höja bostadens värde inför en försäljning.

Förbinder jag mig till något om jag värderar bostad hos era mäklare?

Nej, du förbinder dig inte till någonting om du får en värdering av din bostad hos våra mäklare.

SAS EuroBonus Extrapoäng

Regler och villkor

Följande regler gäller

–Intjänade poäng är ”EuroBonus Extrapoäng”.

–Du måste var EuroBonus-medlem när du skriver förmedlingsuppdraget.

–Inga poäng registreras om du säger upp förmedlingsuppdraget eller avbryter försäljningen.

–Du är ansvarig för att ditt EuroBonus-kort är giltigt.

–Erbjudandet gäller vid nytecknande av förmedlingsuppdrag av objekt i Sverige.

–Erbjudandet gäller dig som inte tagit del av Bjurfors värderingserbjudande de senaste 6 månaderna.

–När du har skrivit förmedlingsuppdrag går du in på bjurfors.se/eurobonus och fyller i dina uppgifter inkl. EuroBonus-nummer. Du får din poäng inom cirka 30 dagar efter avslutad försäljning.

Information om hur Bjurfors hanterar dina personuppgifter finns på bjurfors.se/privacy

Våra mäklare hjälper dig att bli en bättre köpare

Oavsett om du vill köpa, sälja eller värdera bostad nu eller i framtiden, så ger våra mäklare dig gärna fri personlig köprådgivning. Här erbjuder vi rådgivning och svar på många av de frågor som du som köpare funderar över inför ett bostadsköp, som hur köpprocessen går till och prisutvecklingen i området.

Jag vill få fri köprådgivning

Missa inte ditt drömhem

Med vår kostnadsfria söktjänst Boagenten får du snabb info om hus och lägenheter som matchar just dina önskemål. Här ser du också bostäder På förhand. En stor del av våra bostäder säljs här direkt, utan att nå den publika marknaden.

Skapa en bevakning