bjurfors-logo-white

Funderar du på att sälja din bostad i Spanien?

Med ett stort antal aktiva intressenter i vårt köparregister kan vi på bästa sätt matcha din bostad mot intresserade köpare av en spansk bostad. Det gör det möjligt för dig som säljare att göra en smidig och god affär – med maximalt betalt för din spanska bostad.

Vi finns på flera orter i Spanien och har svensktalande mäklare på plats som hjälper dig till en lyckad bostadsaffär. Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom kort.
Så hanterar vi dina personuppgifter
Välkommen ett steg upp

Varför sälja bostad med Bjurfors mäklare i Spanien?

Funderar du på att sälja bostad i Spanien? Tack vare våra engagerade mäklare, vårt stora köparregister och den välbeprövade Bjurforsmetoden, får du maximalt betalt för din bostad när du säljer med oss.

Ta ett steg upp och boka ett kostnadsfritt rådgivningsmöte med en av vår mäklare.

Bostadsaffär i Spanien?

Bostadsaffär i Spanien?

Vi är mäklaren som är ett steg upp,även i Spanien. Vi har koll på lokala regler och lagar och finns på Costa del Sol, Costa Blanca, Mallorca och Valencia.

Sälja bostad i Spanien

Sälja bostad i Spanien

Mycket av det som kännetecknar en fastighetsförsäljning i Spanien, känner du igen hemifrån. En del annat är annorlunda när du ska sälja bostad i Spanien. Här är det som är viktigast för dig att tänka på »

Mäklare som gör skillnad

Mäklare som gör skillnad

Ända sedan 1965 har affärsmannaskapet och engagemanget hos våra mäklare gjort stor skillnad. Vi har kompetensen och verktygen som den stora aktör vi är, samtidigt som vi har mäklare med lokal kännedom och personligt engagemang som ger allt vid varje affär.

FAQ

FAQ

Mycket av det som kännetecknar en bostadsaffär i Spanien känner du igen från den svenska fastighetsmarknaden, men en del är annorlunda.
Här har vi samlat de allra vanligaste frågorna för dig som har ett svenskt perspektiv på bostadsaffärer. »

5 proffstips för dig som ska sälja lägenhet i Spanien

Utgångspriser, styling och rätt tid att sälja. Här får du 5 proffstips som hjälper dig som ska sälja lägenhet eller hus i Spanien att göra en så lyckad bostadsaffär som möjligt.

Läs tipsen

Besök våra kontor

Vi är mäklare som är ett steg upp även i utlandet. Vi har koll på lokala regler och lagar och finns på Costa del Sol, Costa Blanca, Mallorca och Valencia.

Bjurfors Real Estate