bjurfors-logo-white

Funderar du på att köpa eller sälja bostad i Spanien?

Vi finns på flera orter i Spanien och har svensktalande mäklare på plats som hjälper dig helt kostnadsfritt. Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom kort.
Så hanterar vi dina personuppgifter
Välkommen ett steg upp

Bjurfors mäklare i Spanien

Då kan det vara bra att veta att vi är mäklaren som är ett steg upp, även utomlands. Vi finns på flera orter i Spanien och har svensktalande mäklare på plats som hjälper dig helt kostnadsfritt.

Hör av dig till oss och ta ett steg upp – och ett steg närmare ett uppgraderat liv i solen.

Bostadsaffär i Spanien?

Bostadsaffär i Spanien?

Vi är mäklaren som är ett steg upp,även i Spanien. Vi har koll på lokala regler och lagar och finns på Costa del Sol, Costa Blanca, Mallorca och Valencia.

Köpa bostad i Spanien

Köpa bostad i Spanien

Spanien har sina lagar och regler för hur ett bostadsköp ska gå till. Det är inte nödvändigtvis krångligare än de svenska – men de är annorlunda.
Lär dig mer »

Mäklare som gör skillnad

Mäklare som gör skillnad

Ända sedan 1965 har affärsmannaskapet och engagemanget hos våra mäklare gjort stor skillnad. Vi har kompetensen och verktygen som den stora aktör vi är, samtidigt som vi har mäklare med lokal kännedom och personligt engagemang som ger allt vid varje affär.

FAQ

FAQ

Mycket av det som kännetecknar en bostadsaffär i Spanien känner du igen från den svenska fastighetsmarknaden, men en del är annorlunda. Här har vi samlat svaren på de allra
vanligaste frågorna » för dig som har ett svenskt perspektiv på bostadsaffärer. Läs gärna även våra artiklar och guider
Bjurfors Stories » om bostadsaffärer i Spanien.

Besök våra kontor

Vi är mäklare som är ett steg upp även i utlandet. Vi har koll på lokala regler och lagar och finns på Costa del Sol, Costa Blanca, Mallorca och Valencia.

Bjurfors Real Estate

Missa inte ditt drömhem

På Bjurfors.se har vi samlat en del av vårt utbud. Gör ett besök – dröm dig bort!

Bostäder i Spanien