bjurfors-logo-white

På Bjurfors vet vi vad som krävs för att göra en riktigt bra bostadsaffär.

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom kort.

*Obligatoriska fält. Erbjudandet gäller rådgivning och muntlig värdering, för dig som inte har tagit del av Bjurfors värderingserbjudanden under de senaste sex månaderna. 

Så hanterar vi dina personuppgifter
Välkommen ett steg upp

Varför boka rådgivning med Bjurfors mäklare?

En lyckad bostadskarriär leder till bättre hem. Och med rätt mäklare vid din sida kan du för varje god bostadsaffär ta ett steg upp i din bostadskarriär. Därför erbjuder vi rådgivning och svar på många av de frågor som du i bostadskarriären funderar över, som hur köpprocessen går till och prisutvecklingen i området. I en rådgivning med våra mäklare ingår givetvis också en värdering av din nuvarande bostad. Vi finns här för dig oavsett var i din bostadsresa du befinner dig, och ger dig råd i alla bostadskarriärens faser. Din rådgivare finns på Bjurfors även om du köper din nya bostad av en annan fastighetsmäklare.

Exempel på frågor som din rådgivare besvarar:
▪ Vad är min nuvarande bostad värd?
▪ Hur kan jag öka värdet på min nuvarande bostad?
▪ Vilka frågor ska jag ställa till mäklaren på en visning?
▪ Hur går köpprocessen till?
▪ Hur ska jag tänka kring förhandsvisning?
▪ Hur blir jag en bra budgivare?
▪ Områdets prisutveckling?

Första intrycket

Första intrycket

Tillsammans med branschens främsta fotografer och stylister lyfter vi fram din bostads bästa egenskaper – och attraherar fler spekulanter.

Vi har köparna

Vi har köparna

Vi skapar optimal mix av marknadsföringsaktiviteter för att nå ut till så många potentiella köpare som möjligt. Detta inkluderar även matchning i Bjurfors köparregister Boagenten.

Mäklare som gör skillnad

Mäklare som gör skillnad

Ända sedan 1965 har affärsmannaskapet och engagemanget hos våra mäklare gjort stor skillnad. Vi har kompetensen och verktygen som den stora aktör vi är, samtidigt som vi har mäklare med lokal kännedom och personligt engagemang som ger allt vid varje affär.

På förhand ®

På förhand ®

Ligg steget före med vår kostnadsfria tjänst På förhand för att enklare hitta, köpa och sälja bostad. Ju mer förberedd du är, desto bättre brukar resultatet av en försäljning bli.

Missa inte ditt drömhem

Med vår kostnadsfria söktjänst Boagenten får du snabb info om hus och lägenheter som matchar just dina önskemål. Här ser du också bostäder På förhand. En stor del av våra bostäder säljs här direkt, utan att nå den publika marknaden.

Skapa en bevakning

Köpa bostad med Bjurfors

Vi brinner för att hjälpa våra kunder till riktigt bra bostadsaffärer. Det är kanske därför många använder oss som rådgivare, och återkommer vid nästa bostadsaffär. Det kan förstås också bero på att vi har branschens bästa och mest engagerade mäklare som ger allt vid varje bostadsaffär – och finns med dig hela vägen.

Hitta mäklare nära dig