bjurfors-logo-white

Våra mäklare hjälper dig att bli en bättre köpare.

Boka kostnadsfri personlig köprådgivning med våra mäklare.
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom kort.
Detta är en intresseanmälan. Du förbinder dig inte till något.
Så hanterar vi dina personuppgifter
Välkommen ett steg upp

Varför Bjurfors mäklare?

Funderar du på att köpa eller sälja bostad? Tack vare våra engagerade mäklare, vårt stora köparregister och den välbeprövade Bjurforsmetoden hjälper vi dig att göra en riktigt lyckad bostadsaffär.

Första intrycket

Första intrycket

Tillsammans med branschens främsta fotografer och stylister lyfter vi fram din bostads bästa egenskaper – och attraherar fler spekulanter.

Vi har köparna

Vi har köparna

Vi skapar optimal mix av marknadsföringsaktiviteter för att nå ut till så många potentiella köpare som möjligt. Detta inkluderar även matchning i Bjurfors köparregister Boagenten.

Mäklare som gör skillnad

Mäklare som gör skillnad

Ända sedan 1965 har affärsmannaskapet och engagemanget hos våra mäklare gjort stor skillnad. Vi har kompetensen och verktygen som den stora aktör vi är, samtidigt som vi har mäklare med lokal kännedom och personligt engagemang som ger allt vid varje affär.

På förhand ®

På förhand ®

Ligg steget före med vår kostnadsfria tjänst På förhand för att enklare hitta, köpa och sälja bostad. Ju mer förberedd du är, desto bättre brukar resultatet av en försäljning bli.

Fri rådgivning

Fråga mäklare om att köpa bostad

Vi erbjuder rådgivning och svar på många av de frågor som du som köpare funderar över inför ett bostadsköp, som hur köpprocessen går till och prisutvecklingen i området. Din köprådgivare finns på Bjurfors även om du köper din nya bostad av en annan fastighetsmäklare.

Exempel på frågor som du får svar på av din köprådgivare:

▪ Vilka frågor ska jag ställa till mäklaren på en visning? ▪ Hur går köpprocessen till? ▪ Hur ska jag tänka kring förhandsvisning? ▪ Är priset rätt? ▪ Hur blir jag en bra budgivare? ▪ Hur är fastigheten, föreningen och området? ▪ Områdets prisutveckling?

Köpa bostad med Bjurfors

Vi brinner för att hjälpa våra kunder till riktigt bra bostadsaffärer. Det är kanske därför många använder oss som rådgivare, och återkommer vid nästa bostadsaffär. Det kan förstås också bero på att vi har branschens bästa och mest engagerade mäklare som ger allt vid varje bostadsaffär – och finns med dig hela vägen.

Hitta mäklare nära dig

Missa inte ditt drömhem

Med vår kostnadsfria söktjänst Boagenten får du snabb info om hus och lägenheter som matchar just dina önskemål. Här ser du också bostäder På förhand. En stor del av våra bostäder säljs här direkt, utan att nå den publika marknaden.

Skapa en bevakning