bjurfors-logo-white

Vill du ha din bostad till salu eller såld?

I nära 60 år har vi på Bjurfors förmedlat bostäder. Vi vet hur marknaden fungerar, oavsett hur den ser ut.

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig för en kostnadsfri värdering.
Erbjudandet gäller muntlig värdering. Övriga villkor nedan.
Så hanterar vi dina personuppgifter
Välkommen ett steg upp

Varför sälja bostad med Bjurfors mäklare?

Livet kan förändras snabbt, och då behöver bostaden ofta göra det också. I takt med att önskemål, behov och drömmar förändras vill vi ofta byta bostad. Till något som bättre passar var vi är i livet. Med rätt mäklare vid din sida kan du för varje god bostadsaffär ta ett steg upp i din bostadskarriär. Det är här vi på Bjurfors kommer in.

Läs mer om hur du gör bostadskarriär ▶

Ta ett steg upp

Ta ett steg upp

Oavsett var i livet du befinner dig är det alltid läge att göra bostadskarriär. Låt nästa hem alltid bli ditt bästa hem. Våra mäklare finns här som rådgivare för dig. Boka en värdering och ta ett steg upp.

Vi har köparna

Vi har köparna

Vi skapar optimal mix av marknadsföringsaktiviteter för att nå ut till så många potentiella köpare som möjligt. Detta inkluderar även matchning i Bjurfors köparregister Boagenten.

Mäklare som gör skillnad

Mäklare som gör skillnad

Ända sedan 1965 har affärsmannaskapet och engagemanget hos våra mäklare gjort stor skillnad. Vi har kompetensen och verktygen som den stora aktör vi är, samtidigt som vi har mäklare med lokal kännedom och personligt engagemang som ger allt vid varje affär.

På förhand ®

På förhand ®

Ligg steget före med vår kostnadsfria tjänst På förhand för att enklare hitta, köpa och sälja bostad. Ju mer förberedd du är, desto bättre brukar resultatet av en försäljning bli.

Vanliga frågor till mäklare

Så kan våra mäklare hjälpa dig

Är det dags att förverkliga drömmen om ett nytt hem? Bjurfors mäklare ger dig gärna en fri värdering – och finns med dig hela vägen till din nästa bostad.

Jag vill sälja bostad i framtiden. Kan jag ändå värdera nu?

Ja! Oavsett om du är redo att sälja din bostad nu eller bara är nyfiken på din nuvarande bostads värde, så hjälper våra mäklare gärna dig med en kostnadsfri värdering. Vi finns där för att ge dig den rådgivning du behöver – oavsett om du bestämt dig för att köpa, sälja, eller bara har funderingar kring din bostad.

Vad händer vid en värdering av Bjurfors mäklare?

I vårt första möte samlar vi in all nödvändig information och kan utifrån det presentera de tjänster som passar just din bostadsaffär. I mötet ger vi dig en analys och information om bostadsmarknaden i ditt område. Denna information samt bostadens standard och egenskaper ligger till grund för bostadens marknadsvärde. Vi kan också ge dig råd kring hur du kan höja bostadens värde inför en försäljning.

Förbinder jag mig till något om jag värderar bostad hos era mäklare?

Nej, du förbinder dig inte till någonting om du får en värdering av din bostad hos våra mäklare.

Fri värdering

Villkor för erbjudandet

Erbjudandet gäller muntlig värdering, och för dig som inte har tagit del av Bjurfors värderingserbjudanden under de senaste sex månaderna.

Våra mäklare hjälper dig att bli en bättre köpare

Oavsett om du vill köpa, sälja eller värdera bostad nu eller i framtiden, så ger våra mäklare dig gärna fri personlig köprådgivning. Här erbjuder vi rådgivning och svar på många av de frågor som du som köpare funderar över inför ett bostadsköp, som hur köpprocessen går till och prisutvecklingen i området.

Jag vill få fri köprådgivning

Missa inte ditt drömhem

Med vår kostnadsfria söktjänst Boagenten får du snabb info om hus och lägenheter som matchar just dina önskemål. Här ser du också bostäder På förhand. En stor del av våra bostäder säljs här direkt, utan att nå den publika marknaden.

Skapa en bevakning