bjurfors-logo-white

Välkommen till Bjurfors Century

Hem där dåtid och nutid möts.

Boka en kostnadsfri värdering av din bostad i Göteborg med Bjurfors Century.
Erbjudandet gäller muntlig värdering och för dig som inte har tagit del av Bjurfors värderingserbjudanden under de senaste sex månaderna. 
Så hanterar vi dina personuppgifter
Bjurfors Century

Hem där dåtid och nutid möts.

På Bjurfors Century förmedlar vi historiska bostäder, byggda fram till 1950-talet. Hem där de tidstypiska detaljerna spelar huvudrollen, och där historiens vingslag – stora som små – känns i väggarna. Med specialiserade och engagerade mäklare, ett presentationskoncept i framkant och ett omfattande nätverk med presumtiva köpare, kan vi ge dig en bostadsaffär med högsta detaljkänsla där inget lämnas åt slumpen. Vi ser varje enskild bostadsaffär som början på en lång relation. Det är därför vi, sedan många år, har fått förtroendet att förmedla många av innerstadens mest hänförande hem.

Läs mer om Bjurfors Century ▶

Vanliga frågor till mäklare

Så kan våra mäklare hjälpa dig

Är det dags att förverkliga drömmen om ett nytt hem? Bjurfors mäklare ger dig gärna en fri värdering – och finns med dig hela vägen till din nästa bostad.

Jag vill sälja bostad i framtiden. Kan jag ändå värdera nu?

Ja! Oavsett om du är redo att sälja din bostad nu eller bara är nyfiken på din nuvarande bostads värde, så hjälper våra mäklare gärna dig med en kostnadsfri värdering. Vi finns där för att ge dig den rådgivning du behöver – oavsett om du bestämt dig för att köpa, sälja, eller bara har funderingar kring din bostad.

Vad händer vid en värdering av Bjurfors mäklare?

I vårt första möte samlar vi in all nödvändig information och kan utifrån det presentera de tjänster som passar just din bostadsaffär. I mötet ger vi dig en analys och information om bostadsmarknaden i ditt område. Denna information samt bostadens standard och egenskaper ligger till grund för bostadens marknadsvärde. Vi kan också ge dig råd kring hur du kan höja bostadens värde inför en försäljning.

Förbinder jag mig till något om jag värderar bostad hos era mäklare?

Nej. Värderingen är helt kostnadsfri och du förbinder dig inte till någonting.

Våra mäklare hjälper dig att bli en bättre köpare

Oavsett om du vill köpa, sälja eller värdera bostad nu eller i framtiden, så ger våra mäklare dig gärna fri personlig köprådgivning. Här erbjuder vi rådgivning och svar på många av de frågor som du som köpare funderar över inför ett bostadsköp, som hur köpprocessen går till och prisutvecklingen i området.

Jag vill få fri köprådgivning

Missa inte ditt drömhem

Med vår kostnadsfria söktjänst Boagenten får du snabb info om hus och lägenheter som matchar just dina önskemål. Här ser du också bostäder På förhand. En stor del av våra bostäder säljs här direkt, utan att nå den publika marknaden.

Skapa en bevakning