bjurfors-beyond-logo

Välkommen till Bjurfors Beyond.

På Bjurfors Beyond förmedlar vi bostäder bortom det vanliga. Exceptionella bostäder i Sverige och utomlands där inget hem är det andra likt. Gå med i vårt register, så missar du inte ditt drömhem när det väl är till salu.

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort.
Så hanterar vi dina personuppgifter
Välkommen ett steg upp

Mäklare och bostäder bortom det vanliga.

Att sälja hem bortom det vanliga kräver mäklare bortom det vanliga. På Bjurfors Beyond förmedlar vi exceptionella bostäder i Sverige och utomlands där inget hem är det andra likt. Med omsorgsfulla processer och ett unikt kontaktnät ser våra erfarna mäklare till att du gör en bostadsaffär bortom det vanliga.

Erfarenheten

Erfarenheten

Vår erfarenhet sträcker sig tillbaka till 1965 när Ragnar Bjurfors bestämde sig för att utmana branschen och tänka nytt. Hans affärsmannaskap i kombination med proaktivitet och personliga relationer formade ett premiumerbjudande i framkant – något som kännetecknar oss än idag.

Vi sålde just ditt drömhem – men det vet du nog inte om

Vi sålde just ditt drömhem – men det vet du nog inte om

Många av de bostadsaffärer vi förmedlar sker diskret underhand, utan att visas upp mot den publika marknaden. Vårt nätverk är ett av våra främsta verktyg. Vårt register av aktiva intressenter består av ett stort antal presumtiva köpare i Sverige och utomlands.

Engagemanget

Engagemanget

Under många år har vi haft förmånen att förmedla drömvillor som andas livskvalitet, vackra paradvåningar, och fritidsboenden av internationell klass. Med gedigen kompetens, fingertoppskänsla och personlig service säkerställer våra specialiserade mäklare att du gör en framgångsrik affär.

Kontaktnätet

Kontaktnätet

Med en bred lokal närvaro i Sverige, ett internationellt nätverk, samt ett eget register av aktiva intressenter och investerare – har vi förutsättningar att matcha din bostad med rätt köpare. Vare sig du önskar en diskret försäljning underhand, eller kraftfull exponering, kommer vi att göra din försäljning till en bostadsaffär bortom det vanliga.

Vanliga frågor till mäklare

Så kan våra mäklare hjälpa dig

Är det dags att förverkliga drömmen om ett nytt hem? Bjurfors mäklare ger dig gärna en fri värdering – och finns med dig hela vägen till din nästa bostad.

Jag vill sälja bostad i framtiden. Kan jag ändå värdera nu?

Ja! Oavsett om du är redo att sälja din bostad nu eller bara är nyfiken på din nuvarande bostads värde, så hjälper våra mäklare gärna dig med en kostnadsfri värdering. Vi finns där för att ge dig den rådgivning du behöver – oavsett om du bestämt dig för att köpa, sälja, eller bara har funderingar kring din bostad.

Vad händer vid en värdering av Bjurfors mäklare?

I vårt första möte samlar vi in all nödvändig information och kan utifrån det presentera de tjänster som passar just din bostadsaffär. I mötet ger vi dig en analys och information om bostadsmarknaden i ditt område. Denna information samt bostadens standard och egenskaper ligger till grund för bostadens marknadsvärde. Vi kan också ge dig råd kring hur du kan höja bostadens värde inför en försäljning.

Förbinder jag mig till något om jag värderar bostad hos era mäklare?

Nej. Värderingen är helt kostnadsfri och du förbinder dig inte till någonting.

Våra mäklare hjälper dig att bli en bättre köpare

Oavsett om du vill köpa, sälja eller värdera bostad nu eller i framtiden, så ger våra mäklare dig gärna fri personlig köprådgivning. Här erbjuder vi rådgivning och svar på många av de frågor som du som köpare funderar över inför ett bostadsköp, som hur köpprocessen går till och prisutvecklingen i området.

Jag vill få fri köprådgivning

Missa inte ditt drömhem

Med vår kostnadsfria söktjänst Boagenten får du snabb info om hus och lägenheter som matchar just dina önskemål. Här ser du också bostäder På förhand. En stor del av våra bostäder säljs här direkt, utan att nå den publika marknaden.

Skapa en bevakning